Office & Business 2018-05-29T09:13:07+00:00

BIROU SI AFACERI

In functie de spatiul alocat, destinatie (birou directorial, receptie, birouri pentru angajati, birouri call center, casetiere, biblioteci), complexitate, finisaje si accesorii mobilierul pentru birouri poate fi personalizat si adaptat nevoilor si specificului activitatii fiecarui client.

Contactați-ne

CREAM SPATIU DE LUCRU

Din anul 1994 ne-am specializat în toată gama de mobilier pentru birou. Am proiectat și produs mobila pentru clienți din tot spectrul de activitate, de la cabinete de avocați și notari, farmacii, sedii de firme, statii de benzina, clinici stomatologice, laborator de film cinematografic, cofetarie, patiserie, magazin pâine, reprezentanta auto de lux, firme de arhitectura, pana la birourile supermarketurilor și hipermarketurilor cu care colaboram.

Puneti-ne la încercare, oricat de indrazneata este ideea dumneavoastră sau a arhitectului, nu ezitam sa căutam soluția ideala care sa va satisfaca.

ADAPTARE DUPA CLIENT

UniMob poate aborda și adapta proiectele după specificul activitatii clientului, a culorilor reprezentative și a spațiului pe care clientul îl are la dispozitie.

Usi cu amortizare

Usile fiind echipate cu balamale ce au inchidere cu amortizare, integrata in bratul balamalei. Putem realiza corpuri de mobila cu diverse unghiuri intre peretele lateral și ușa, cu o variatie de câte 5 grade intre pozitii.

Sertare cu amortizare

Sertarele sunt realizate cu lateralele metalice si fundul din PAL de 16 mm grosime, fiind garantate de producator pentru o sarcina de 25 kg pe sertar. Si sertarele au prevazuta inchidere cu amortizare, ca si usile.

PORTOFOLIU DE LUCRARI