Echipare Magazine 2018-05-15T08:22:21+00:00

ECHIPARE MAGAZINE

Prin „echipare” intelegem montajul rafturilor, a mobilierului pentru casele de marcat, instalarea ghidajelor pentru clienti si a sistemelor de intrare si iesire din zonele cu autoservire, montarea diferitelor sisteme de afisaj, inclusiv cele suspendate pe tavanul halelor.

Pe scurt, primim de la constructor o hala goala si predam in final beneficiarului nostru un magazin pregatit sa primeasca marfa in raft, in care am instalat tot ce este cuprins intre pereti, tavan si podea, cu exceptia echipamentelor frigorifice.

Contactați-ne

AMENAJAM MAGAZINUL

Începând cu anul 2000, noi UniMob am început sa invatam activitatea de „Echipare / Amenajare Magazine” sau în limba engleza „Shopfitting” sau în limba germana „Ladenbau”. Continuam sa invatam pentru ca magazinele sunt într-un proces continuu de transformare și noi ținem pasul, transformandu-le și modificandu-le.

Lucram atât în proiecte de Shopfitting pentru magazine noi, cât și în proiecte de modificare a magazinelor deja functionale.

ABORDARE ELASTICA

UniMob poate aborda proiecte cu echipe formate intre 2 și 20 de montatori, ce se pot desfasura pe perioade cuprinse intre o zi și 90 de zile. Dispunem de logistica, scule și echipamente, ce ne permit sa abordam orice tip de lucrare și multe lucrări în paralel.

De aici pornim

Primim de la constructor o hala goala, unde începem sa trasam viitoarele rafturi, poziția viitoarelor case, poziția ghidajelor de clienți, poziția panourilor suspendate și poziția mobilierului din viitoarele birouri și depozit.

Asa construim magazinul

Asa construim magazinul raft după raft, panou după panou, ghidaj după ghidaj, birou după birou, autocolant după autocolant, …, pana ce punem absolut toate reperele la locul lor, în intervalul de timp pe care l-am convenit cu beneficiarul nostru.

Aici terminam

Predam in final beneficiarului nostru un magazin pregatit sa primeasca marfa in raft, in care am instalat tot ce este cuprins intre pereti, tavan si podea, cu exceptia echipamentelor frigorifice.

Atat noi cei de la UniMob, cât și clientii noștri, consideram ca avem cea mai buna echipa specializata în activitatea de Shopfitting din țara.