Mobilier Rezidential 2018-05-14T16:24:04+00:00

MOBILIER REZIDENTIAL

In productia mobilierului rezidential intra atat mobila de bucatarie, mobila pentru dormitoare, pentru camera de zi, mobila pentru camerele de copii si tineri, mobila pentru holuri, mobila pentru dressing, cat si, mobilier din MDF pentru bai.

Suntem receptivi la ideile si preferintele dvs. astfel incat, va puteti alege dintr-o gama larga culorile, materialele, finisajele, modelul si stilul care va caracterizeaza.

Contactați-ne

PERSONALIZAM SPATIUL

Din anul 1994 ne-am specializat în toată gama de mobilier rezidential, putand sa mobilam toată casa sau apartamentul dumneavoastră, de la intrare, pana la baie, trecând prin bucătărie, dormitor, living și camera copilului, iar dacă este necesar, putem gândi ceva și pentru balcon sau un cotet în curte, pentru cățel.

Puneti-ne la încercare, oricat de indrazneata este ideea dumneavoastră sau a arhitectului, nu ezitam sa căutam soluția ideala care sa va satisfaca.

DESIGN și VIZIUNE

UniMob este o companie care are numai clienți multumiti.

Usi cu amortizare

Usile fiind echipate cu balamale ce au inchidere cu amortizare, integrata in bratul balamalei. Putem realiza corpuri de mobila cu diverse unghiuri intre peretele lateral și ușa, cu o variatie de câte 5 grade intre pozitii.

Sertare cu amortizare

Sertarele sunt realizate cu lateralele metalice si fundul din PAL de 16 mm grosime, fiind garantate de producator pentru o sarcina de 25 kg pe sertar. Si sertarele au prevazuta inchidere cu amortizare, ca si usile.

VEZI PORTOFOLIU CU PROIECTE